06-48622753 info@chapeauequitation.com
Irene_Chapeau

Naam Chapeau H

Geslacht Ruin

Ras KWPN, Unaniem x
Ramiro Z

Leeftijd 17 april 2007

Chapeau is in 2010 bij ons gekomen en is door Irene beleerd. Chapeau heeft op Z niveau gelopen, maar is door omstandigheden nooit uitgebracht op wedstrijd. Door een heftige blessure aan zijn wervelkolom heeft hij een aantal jaren moeten revalideren. Chapeau loopt ondertussen weer onder het zadel en wordt gestart in de wedstrijden.

Irene_Imperioso

Naam Imperioso

Geslacht Ruin

Ras Andalusiër

Leeftijd 16 juni 2012

Imperioso is sinds september 2015 bij ons. Door een ongeluk heeft hij een behoorlijke achterstand in zijn ontwikkeling opgelopen. Imperioso kent het werk aan de lange teugel en wordt gereden onder het zadel. Door zijn blessure zal hij voorlopig niet in de wedstrijden gestart worden.

Wel wordt hij gebruikt in lessen voor zeer angstige ruiters. Door zijn rustige karakter en comfortabele rijden heeft hij al een heel aantal ruiters het vertrouwen en plezier in het rijden terug gegeven.

Irene_Relan

Naam Orchids Relan

Geslacht Ruin

Ras New Forest Pony x Arabisch Volbloed

Leeftijd 25 januari 2007

Over Relans verleden is niet veel bekend. Hij is bij ons in training gekomen vanwege gedragsproblemen. Door de heftigheid van zijn problemen kon hij niet terug naar zijn 11 jarige eigenaresse omdat dit te gevaarlijk was.

We hebben besloten dat Relan bij ons kon blijven en ondertussen is hij opgebloeid tot een leuke wedstrijd pony.