In november zijn we met ons bedrijf verhuisd naar Drogteropslagen. Vanaf volgend voorjaar zal als alle plannen goed verlopen een mooie eb en vloed baan aangelegd worden en kunnen we ook weer paarden in training bij ons op locatie ontvangen.

We hebben dan ook een mogelijkheid om de paarden 24/7 buiten te houden. Ook kunnen jullie vanaf volgend jaar op gave trainingsdagen rekenen. Een les met je paard in combinatie met advies van een personal trainer of een lezing over beweging en anatomie in combinatie met een training op de grond waarin je goed naar je eigen paard gaat kijken. Daarnaast ontwikkelen we een format waarin we binnen een traject doelgericht gaan samenwerken en in combinatie met les een trainingsplan op gaan stellen. Genoeg plannen die we uit gaan werken en volgend jaar aan kunnen bieden. Houd onze website goed in de gaten voor ons nieuwe aanbod!