Sinds kort hebben we een speciale pulserende magneet therapie deken.
We gaan deze deken niet alleen inzetten voor de revalidatiepaarden maar ook voor de sportpaarden en misschien wel jouw paard!

Wat doet de deken precies en wat kan het toevoegen voor jouw paard?

  • De deken werkt diep in op de spieren en gewrichten. Het ondersteunt je paard in de ontwikkeling van spieren door ze via magnetisch veld therapie te ontspannen en hiermee verklein je de kans op blessures en vergroot je de mobiliteit.
  • Het werkt ondersteunend in de revalidatie bij blessures en bevorderd het genezingsproces.
    Bij regelmatig gebruik wordt er actief ingewerkt op de energiebalans in het lichaam van het paard en genezingsprocessen worden hiermee versneld.
  • Het verlicht spierspanning tot de diepste spierlagen, zodat ook paarden met veel chronische spierspanning verlichting en ontspanning kunnen vinden.

Daarnaast is het ook gewoon ontzettend lekker voor je paard!
De deken is voorzien van meerdere programma’s zodat we hem breed in kunnen zetten. Daarnaast hebben we niet alleen de deken, maar ook een hals- en beenstuk.

Wil jij ook een behandeling met de deken voor jouw paard? Dan kan dat voor €10,00. Als ik speciaal bij je op locatie langs moet komen dan komen er reiskosten overheen.

Heb je meer vragen over de deken en wil je weten of het jouw paard zou kunnen ondersteunen in zijn fitheid neem dan gerust contact met ons op!