Eerder dit jaar is Relan bij ons in training gekomen. Relan was slecht benaderbaar en liet zich niet pakken in de wei en daarnaast kon hij om de gekste dingen volledig in paniek raken. Voor zijn baasjes kon de situatie niet langer zo doorgaan.
Wat er in het verleden precies met Relan is gebeurd is niet duidelijk. Bij ons kwam een zeer onzekere pony binnen die niet meer wist hoe hij zich moest gedragen. Waarschijnlijk had hij door zijn paniek acties ook de nodige blessures opgelopen.
In zijn trainingen maakte Relan grote sprongen, maar fysiek en mentaal kwam hij nog niet lekker in balans. In de tussentijd werd steeds meer duidelijk dat Relan waarschijnlijk niet terug kon naar zijn baasjes. Uiteindelijk hebben we in goed overleg besloten dat Relan bij ons kon blijven.

Met behulp van bioresonantie behandelingen en veel trainingssessies is Relan in 4 maanden opgebloeid tot een speelse pony. Hij is gek op werken en de aandacht en knuffels die daarbij horen. Als we hem uit de weide halen komt hij ons vrolijk begroeten en gaat hij braaf aan het touw mee naar binnen. Hij zal nooit een kinderpony worden, daarvoor is hij te pittig in zijn karakter. Maar met een kleine gebruiksaanwijzing is hij nu een super leuke pony die terug in training kan om volgend jaar wedstrijden te gaan lopen.